Aannemer of bouwbedrijf in Medemblik

Zoekt u een allround aannemer of bouwbedrijf dat uw bouwproject volgens afspraak uitvoert? Iemand die u kunt vertrouwen en waarop u kunt bouwen? MaruBouw is een vertrouwd gezicht sinds 2004 in Medemblik en omgeving.

Vakmanschap

In de afgelopen jaren hebben we al veel verschillende bouwprojecten mogen afronden. Van renovatie en aanbouw tot nieuwbouwprojecten, niets is ons te gek. MaruBouw realiseert elke bouwwens. Wij houden van ons werk.

 

Snel een offerte Bel mij terug

Help, ik heb een aannemer nodig!

MaruBouw realiseert elke bouwwens

U kunt rekenen op een heldere communicatie

Onze klanten waarderen het dat we ons aan de afspraken houden en onze projecten tijdig afronden. Net zoals iedere andere aannemer of bouwbedrijf ondervinden ook wij wel eens tegenslag, maar wij weten uit ervaring dat vooral een tijdige en heldere communicatie belangrijk is. Als er iets is, wordt dat meteen met u doorgesproken en zo spoedig mogelijk opgelost.

Onze offerte

We onderscheiden ons onder andere met het aanbieden van een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wellicht vindt u het lastig om offertes en prijzen met elkaar te vergelijken. Een mondelinge toelichting op onze offerte is daarom altijd mogelijk.

Uw persoonlijke bouwcoach

Wat kunt u verwachten als u zaken doet met MaruBouw?

Als u een aannemer inhuurt voor uw bouwproject is dat best spannend. Uw huis of bedrijfspand is heel belangrijk voor u. Bijvoorbeeld omdat u tijdens de verbouw ook in uw huis woont. Of omdat uw bedrijf tegelijkertijd gewoon doorwerkt. Als er mensen met verschillende disciplines tegelijk aan uw bouwproject werken, is een vast aanspreekpunt heel praktisch.

Overzicht bij grote bouwprojecten

Vooral bij grotere projecten is het fijn als er iemand is die het overzicht behoudt en u kan vertellen hoe het er voorstaat met uw bouwproject. Iemand die zijn hoofd koel houdt als u zelf weinig tijd of ervaring heeft. Ook in dit geval kunt u MaruBouw inhuren als uw persoonlijke bouwcoach. Mark Ruiter heeft een spin in het web functie; hij weet precies wat er speelt. Voor u een geruststellend idee.

Dáárom kiest u voor MaruBouw? Onze vijf speerpunten:

allround
Allround

Wij realiseren elke bouwwens.

vakbekwaam
Vakbekwaam

Wij hebben bouwkennis en blijven bij op ons vakgebied.

betrouwbaar
Betrouwbaar

Wij maken onze beloftes waar, vraag maar aan uw dorps/stadsgenoten.

eerlijk
Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding

Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding = Wij bieden u de beste service tegen marktconforme prijzen

flexibel
Flexibel

Wij passen ons aan u aan.

Wat is uw bouwwens?

Uw bouwproject, de moeite waard!

Misschien ziet u een beetje op tegen de (ver)bouw van uw huis. Met een ervaren aannemer als MaruBouw zal de uitvoering van uw bouwproject meevallen. En stelt u zich eens voor dat uw bouwwens uitkomt.

Uw droom komt uit door MaruBouw

De realisatie betekent dat u tientallen jaren plezier heeft van bijvoorbeeld uw nieuwe serre, keuken, badkamer of totale verbouwing van uw huis. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over MaruBouw

Wie is Marubouw uit Medemblik?

MaruBouw is in 2004 opgericht door Mark Ruiter. Van huis uit een harde werker en iemand die het overzicht bewaart bij een groot bouwproject. U kunt Mark met een gerust hart de taak van projectleider bouw toevertrouwen. MaruBouw werkt nauw samen met een team van bouwprofessionals, van loodgieter tot stukadoor en van metselaar tot timmerman.

MaruBouw, daar kunt u op bouwen.

Wat zeggen anderen over MaruBouw?

Opnieuw maakt Mark zijn afspraken waar

“Als initiator van Stadsbrouwerij Radboud Medemblik vond ik het belangrijk om de plaatselijke werkgelegenheid te stimuleren. Werken met een lokaal betrokken aannemer is een goede basis voor duurzame kwaliteit. Mark Ruiter van MaruBouw was de hoofdaannemer die dit enorme project op gestructureerde wijze leidde. Er moest ontzettend veel gebeuren; vrijwel alleen de muren zijn blijven staan.”

“Een greep uit de werkzaamheden; heiwerk, de aanleg van nieuwe vloeren en vloerverwarming, aansluiting op het riool, vervanging van de elektrische installatie en de aanleg van waterleidingen.

Mark gaat voor kwaliteit en je krijgt hem niet gek. Zelfs als er zoveel dingen tegelijk plaatsvinden, behoudt hij het overzicht, zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Hij zet de juiste mensen op de juiste plaats. Onze samenwerking was bijzonder plezierig en transparant en het resultaat mag er zijn.
Het historische pand (1932) is met veel respect voor het gebouw gerestaureerd.

“Als iemand bouwplannen heeft, beveel ik Mark Ruiter bij hem aan. Hij werkt op dit moment bij ons thuis. We wonen in een monumentaal pand, waarvan delen van de kozijnen en muurankers worden vervangen. Opnieuw maakt Mark zijn afspraken waar.”

puzzel
Piet Goverse
Uit Medemblik

De samenwerking was prima

“Begin dit jaar kochten we het huis van mijn schoonouders, dat compleet moest worden verbouwd. We hebben twee aannemers uitgenodigd, waarvan MaruBouw er een was. Het gevoel met Mark Ruiter was meteen goed. Hij was rustig, nam de tijd en kwam terug met een lijstje met een duidelijke opzet en kostenberekening.”

“De samenwerking was prima. Mark is relaxed, nuchter en duidelijk. Ondanks het krappe tijdsbestek van negen weken, verliep de verbouwing zonder tegenslagen. We hadden een puntje over het tegelwerk, bespraken dat met Mark en hij regelde meteen dat het opnieuw werd gedaan.”

Verder is ons huis vrijwel geheel gestript. Er is een nieuwe opbouw op de bestaande bijkeuken gebouwd met een schuine kap voor een extra slaapkamer. De sloten op de ramen zijn vernieuwd, alle wanden zijn gestuct en de deuren en kozijnen zijn vervangen door hogere deuren en kozijnen. Ik vind het erg prettig dat Mark zich aan alle afspraken heeft gehouden. Je hoort wel eens anders over aannemers. Ik huur MaruBouw een volgende keer zeker weer in.

puzzel
Jacintha Ooijevaar
Uit Nibbixwoud

Verbouwing door MaruBouw

“Wij hebben onze garage laten ombouwen tot een behandelkamer en ontvangstruimte voor mijn acupunctuurpraktijk aan huis. Een flinke verbouwing die MaruBouw volledig op zich heeft genomen. Zeer positief vond ik de samenwerking met Mark en zijn goede tussentijdse overleg met ons.

Veel werk verzet

Gedurende de ruim vier weken die onze verbouwing duurde, kwamen er verschillende mensen over de vloer. Allemaal sociale en aardige mensen die hun werk goed deden. Er is ontzettend veel werk verzet; de ruimte is opgesplitst in twee gedeelten en beschikt over een keuken en toilet. Ook heeft MaruBouw de garagedeur vervangen door een mooie pui met een deur en twee ramen (dubbel glas). De ruimten zijn voorzien van dak- en wandisolatie en eigen centrale verwarming. Ik stel het zeer op prijs dat alles zo netjes is afgewerkt.

Ik ben op mijn veertigste nog begonnen aan een vierjarige HBO-studie acupunctuur. Dat was een hele uitdaging naast mijn gezin met kinderen, maar het is gelukt. Voor mij is met de realisatie van de praktijk echt een droom uitgekomen.”

De acupunctuurpraktijk van Arina de Vreng kunt u vinden op www.acupunctuur-puursang.nl

puzzel
Mevrouw Arina de Vreng
Uit Medemblik

Uitgebreide offerte

“Via een kennis zijn we in contact gekomen met Mark Ruiter van MaruBouw. We hadden een aantal offertes aangevraagd en die van Mark sprong er positief uit. Het viel ons meteen op dat zijn offerte zeer uitgebreid en overzichtelijk was. Hij had overal aan gedacht. Iemand die weet waar hij over praat. Zelf hadden we ook al veel ervaring, want dit is ons derde huis dat is verbouwd.

Huur een aannemer in

MaruBouw heeft de binnenkant van ons huis aangepakt. Er is o.a. een serre geplaatst, er zijn muren doorgebroken en nieuwe ramen en kozijnen geplaatst. Bij de achtergevel zijn openslaande deuren gekomen en er is vloerverwarming aangelegd. Alle elektra is vervangen en de loodgieter is ook geweest. Het bouwproject is heel goed verlopen. Wij hadden eigenlijk niet anders verwacht, want daarom huur je een aannemer in. Onze slogan gedurende het bouwproject was niet voor niets ‘Mark ontzorgt’!”

puzzel
Familie Haring
Uit Medemblik

Nieuwbouwproject

“Ons nieuwbouwproject is alweer van enige tijd geleden. Mark Ruiter heeft voor ons een nieuw huis gebouwd en dat casco opgeleverd. Het hele project heeft een half jaar geduurd en is netjes en naar behoren uitgevoerd. Hij was toen net met MaruBouw begonnen en dit was het eerste huis dat hij heeft gebouwd. Mark is een rustige man en onze onderlinge samenwerking verliep goed. Het is een heel fijn huis geworden.

Afspraak is afspraak

We waarderen het zeer dat Mark aan onze wensen heeft voldaan. Ook hadden we een vaste prijs met hem afgesproken en daar heeft hij zich aan gehouden. Ik raad hem dan ook bij iedereen aan.”

De familie Veldink heeft een woning- en projectstofferingsbedrijf www.cvs.nu in Berkhout.

puzzel
Familie Veldink
Uit Berkhout